DANTEL VE CEYIZ DUNYASI

Elislerinden ornekler bulabileceginiz, ugraslarimizi paylasmak icin hazirlanmis bir internet gunlugu

2/27/2008

Kumas Boyama Ortuler


Sizlere de fikir verecegini dusundugum civil civil boyama ortuler.




Posted by Picasa

Labels:

2/24/2008

Badem Bohca Kocesi


Yeni bitirdigim diye yazacakken bir anda benim bunu Aralik oncesi bitirdigimi hatirladim; neyse bugune kismetmis. Ben severek calistim, ormesi kolay;tavsiye ederim.

Labels:

2/21/2008

Neslihan Teyze"nin Perdesi- 2

Bu da annemin komsusu Neslihan teyze'nin diger perdesi. Bunlara bakinca, Allahim bu insanlara verdigin sabirdan bana da ver is yaparken diyesim geliyor. Ben bunun bir dilimini ormege dayanamam .
Posted by Picasa

Labels:

2/19/2008

Oda Takimlari


Isterseniz motif motif oda takimlari isterseniz yuvarlak orup yatak odasina yapin, herkesin begenecegini umdugum dort farkli model.


Labels:

2/18/2008

HAVLU DANTELLERI

Birbirinden degisik ve guzel bir suru havlu danteli ile bu haftaya da merhaba. Ilk ornek minik plastik halkalarin yardimi ile yapiliyor.





Posted by Picasa

Labels: ,

2/14/2008

Benan Yenge'nin Gullu Fiskosu


Bu ornegi ilk defa fiskos olarak gordum; buna benzer nevresim icin dantel takimi da yapiliyor; yastigindan ornegi gorebilirsiniz.

Posted by Picasa

Labels:

2/12/2008

Serpme Kanaviceli Saten Seccade


Ben ilk defa boyle birsey goruyorum, cok guzel bir fikir olmus. Kenarda duran kanaviceli takimlari kullanmak icin bir yer daha cikti bizlere.



Posted by Picasa

Labels: ,

2/11/2008

Gullu Perde


Nur'un Sepeti'nde gorup cok begendigim bu perdeyle komsumuz Neslihan teyze'de tekrar gozgoze gelince yakindan da ne hos bir ornek oldugunu anlamis oldum. Sizlere de hatirlatmis olalim.
Posted by Picasa

Labels:

2/07/2008

Kumas Boyama


Ayni desenin beyaz ve siyah iki kumastaki goruntusu ne kadar farkli degil mi? En alttaki rengarenk boyanmis desen ise goz aliyor. Umarim sizler de begenirsiniz.



Posted by Picasa

Labels:

2/06/2008

Gul Bahcesi Fiskos


Agir ama cok guzel bir ornek bu. Gozu gorup gucu yetenlerin ve de cesareti olanlarin isi tabi.
Posted by Picasa

Labels:

2/05/2008

Havlu Dantelleri

Bir kismi annemin komsularindan bir kismi bizden elimdeki son diyorum ama arsivi karistiridikca baskalari da cikan gavlu dantelleri.





Posted by Picasa

Labels:

2/04/2008

Kurdela Nakisli Sase

Son donemde ozellikle seccade bohcasi olarak tasarlanan bu saselerin ilkini once paylasmistim; bu sefer kapaginin ustu kurdela nakisla suslenmis ornegim var.

Labels: ,