DANTEL VE CEYIZ DUNYASI

Elislerinden ornekler bulabileceginiz, ugraslarimizi paylasmak icin hazirlanmis bir internet gunlugu

4/25/2011

Amerikan Servis


Tahta bahce-yazlik masasina olacak sekilde biraz kalinca kumastan diktigim amerikan servis ve orta bir nevi uzunlamasina serilecek orta ortum. Kumasin bir tarafi desenli diger tarafi ise icindeki bir renkten duz.Cok ince bir elyaf da oldugu icin tok duruyor ama ustundeki bardagin dengesini bozmayacak kadar da ince. Bu kumas burada evlerdeki noel agacina etek dikmek icin satiliyordu ama ben farkli bir amac icin kullanmis oldum.

Labels:

4/18/2011

Kanavice Pano Cicekler



Bu aralar etamin islemelerinden gidiyoruz; hepsi birbirinden guzel olunca insan yapmadan duramiyor, degil mi?



Labels: ,

4/12/2011

Pike icin Etamin Isleme



Gundelik kullanacagim pikenin agiz kismina serit halinde isledigim etamini dikip, kenarlarina biye gecmeyi dusunuyorum. 3'lu cicek motiflerin aralarina ufak bosluklar biraktim. Ebruli iplikle isledigim icin kolay oldu; cabuk bitti.

Labels: ,

4/07/2011

6. YIL

Sizlerin de gonderdigi dantel ve elisi ornekleri ile bir seneyi daha gecirmis bulunuyoruz. 6. senemiz de bitmis oldu. Nice guzel paylasimlara.

4/03/2011

Tulbent Oyasi



Tulbent oyalari ne kadar birbirine benziyor gorunse de hepsinden yapanin kattigi birseyler var mutlaka; ben de hem cabuk bittigi icin, hem hepsi farkli bir ornek oldugu icin tulbent oyasi yapmayi sevdim.
Bu arada blogumun 6ci senesi de bu hafta doluyor. Paylasimlarimizin, sizlerin de katkilari ile devam etmesi dilegiyle.

Labels: