DANTEL VE CEYIZ DUNYASI

Elislerinden ornekler bulabileceginiz, ugraslarimizi paylasmak icin hazirlanmis bir internet gunlugu

6/02/2006

Hitit Fiskos Ortusu




Daha once bu ortuyu eklemistim. Tatil donusu Lale hanim kenarlarini da gormek isteyince, daha once gormemisler veya hatirlamak isteyenler icin kenarlari ile bir kez daha burada.
Hosgeldin diye yorum birakan, email gonderen tum arkadaslara cok tesekkurler. Uzun ve uzun oldugu kadar da yorucu bir tatildi. Turkiye, iyisiyle kotusuyle bizim Turkiye. Tatil anilarimi her zamana yazarim ama bu sefer ne fotograf cektim, ne sizlere anlatacak kadar degisik bir seyler yaptim. Bu seferki tatil sebebim, bir sene boyunca kacirdiklarimi bir nebze de olsa yakalayabilmekti. Umarim yapabilmisimdir.
Yaptigim guzel seylerden biri blogcu arkadaslarimla gorusebilmek, hic olmazsa seslerini duymakti. Buradan yuzyuze gorusme imkani buldugum ilk gunde Nazli( Rengarenk), Saadet( Fiyonk) ve beraber geldikleri kardesleri Havva(Nazli'nin kardesi) ve Hacer(Saadet'in kardesi); ikinci gunde ise sevgili Semanur ablam ve Berrin'e cok tesekkurler bu iki guzel gun icin. Nagihancigim da konusmak, ve sonra gorusebilmek icin cok aramis ama bizim evdeki cep telefonu kim disari gidiyorsa onun elinde oldugu ve iki de bir de sarji bitip bizi yari yolda biraktigindan olsa gerek, bir turlu denk gelemedik. Bu arada seslerini duydugum gene iki dost Seruhan ve Candan'a da tesekkurler. Bir dahaki sefere daha da buyuk bir grup gorusebilmek umuduyla.










Bu da kenar icin bir alternatif. Kirpikli daha guzel oldugu kanisindayim.

Labels: