DANTEL VE CEYIZ DUNYASI

Elislerinden ornekler bulabileceginiz, ugraslarimizi paylasmak icin hazirlanmis bir internet gunlugu

2/27/2006

Kapan Perde





Perdenin adi, kim kaparsa onun olur bu perde anlaminda kapan degil; hayvan avlarken kullandiklari kapan anlaminda. Niye mi, cicekler kapana kisilmis gibi duruyor da ondan. Fotograftan ornek cikar gibi gorunuyor, bir ornek icin birkac fotograf, eger mumkunse, eklemek istemiyorum ki sayfa daha cabuk acilsin. Arzu eden cok olursa, buraya ekleyebilirim tabi.

Sizlerden bir ricam olacak. Birkac blog sahibinin onculugunde baslayan ve blog takipcilerinin destegi ile ne yazik ki henuz umuldugu kadar iyi sonuc vermemis olan, I.U Pediyatrik Hemotoloji/Onkoloji dernegine bagis toplama sureci iki gun icinde bitiyor. Yardim etmek cok kolay. Her 5 YTL, 5$ veya 4 euro ile hediye cekilisine bir bilet kazaniyorsunuz. Hem yardim ediyor, hem de bir hatira kazaniyorsunuz. Ustelik su an resmen hediye sayisi ile bagis yapan sayisi basbasa. Dunyanin neresinde olursaniz olun, oyle 5 YTL icin 25 YTL havale parasi vermeden, cebinizden cikacak para 5 YTL. Hediyeler icin de su hediye icin cekilise girmek istiyorum da diyebilirsiniz veya hic farketmez de.
Kusura bakmayin bunu uzulerek ve biraz da sinirlenerek yaziyorum, bu guzel is sadece blog sahiplerine acik degildir. Herkes evet herkes bagis yapabilir. Bu bloga ugrayip da benim bilmedigim, tanimadigim halde semalarimi, orneklerimi paylastigim arkadaslar, ricam su, verdigim linkteki yaziyi okumaniz ve kendinize sormaniz. Sadece tiklayin. Eger bagis yapmaya karar verirseniz iste nasil yapacaginiz hakkinda bilgi:

Turkiye Icin Odeme
Turkiye'den cekilise katilacaksaniz, 1 hediye icin talep edilen bagis miktari 5 YTL. Bagisinizi bankamatik ya da banka havalesi ile asagidaki banka hesabina direk olarak yapabilirsiniz.Dernek Adi: Istanbul Pediatrik Hemotoloji /Onkoloji DernegiHesap Bilgileri:Is Bankası (Capa) Istanbul Universitesi SubesiSube Kodu:1200Hesap no:3186847Is Bankasindan aldigimiz bilgiye gore yapilan bagistan banka bir servis ucreti kesmeyecekmis. Eger baska bir bankadan Is Bankasina havale yaptiriyorsaniz, bu odemenin bagis oldugunu belirterek kendi bankanizin da bir servis ucreti almamasini talep edebilirsiniz.Bagisinizi yaptiktan sonra bu iletiye bir yorum birakarak
adinizi ve soyadinizi
emailinizi
hangi hediye ile ilgilendiginizi
ne kadarlik bagis yaptiginizibize bildirmenizi rica ediyoruz. Bu verdiginiz bilgileri kullanarak cekilis listesini olusturacagiz. Cekiliste kazanmaniz durumunda sizinle iliskiye gecip hediyenizi postalayacagimiz adresi ogrenebilmemiz icin de email adresinize ihtiyacimiz olacak.

Amerika ve Avrupa bagislari icin daha fazla bilgiyi ise bu yardim icin hazirlanan blogdan ogrenebilirsiniz.

Labels: