DANTEL VE CEYIZ DUNYASI

Elislerinden ornekler bulabileceginiz, ugraslarimizi paylasmak icin hazirlanmis bir internet gunlugu

6/30/2010

Nevresim

Bir kere dikis makinasi elime gecti ya, artik ne dikebilirim diye beni bir meraktir aldi. Sonunda eger beceremezsem cok kumas ziyan olmasin diye bebek nevresimi dikmeye karar verdim. Elimde baska bir isten biraz sari kumas da vardi, bir de tam bebek nevresim agzina yetecek kadar tul kurdela. Boyle birsye oldu iste.

Labels:

6/24/2010

Bakir Ortu

Bu pul isli bakir rengi tafta ortuyu kumascidan buyuk indirim doneminde almistim; yapilabilecek en guzel sey masa ustune somentabl olabilir diye dusundugum icin kenarlarini kivirip diktim. Zaten kendisi oyle alli pullu ki baska birsey yapmaya gerek de kalmadi.

Labels:

6/19/2010

Tulbent Oyasi



Cabuk bitsin diye ozellikle bu kadar kolay bir oya sectigim halde elimde en uzun sure kalan is bu olmustur diyebilirim. Bitmek bilmedi; bir isi bitirmeyince yenisine baslamayan ben sehpanin ustundeki bi tulbentle uzunca zaman bakistim.

Labels:

6/13/2010

Kendime dikmeye calistigim yatak ortum


Biryerde gormustum; aklima dustu acaba dikebilir miyim diye. Hala yatak ortusunun ustune gelen dantele boncuk islemekle mesgulum; hesabima gore aksamlari biraz yaparsam ancak 2 ayda bitiririm ben. Altina elyaf gecirince daha pofidik daha bir hos olacagini umuyorum. Eteklerine tafta ustune sifon olacak sekilde 2 kat yaptim. Fotogorafta pek belli olmuyor ama.

Labels:

6/06/2010

Karanfil Pike


Havlu kenari da olabilecek ama pike de hepten guzel olabilecek bir dantel.

Labels: ,

6/01/2010

Tulbent Oyalari


Labels: