DANTEL VE CEYIZ DUNYASI

Elislerinden ornekler bulabileceginiz, ugraslarimizi paylasmak icin hazirlanmis bir internet gunlugu

7/30/2007

Teker Mutfak Takimi



Cok eskilerden bir ornek var bugun sayfamizda. Simdi belki daha acik renkte kumasa gene kumas renginden iplikle butunluk saglayacak renkte orerek gunumuze uygun hale gelebilir. Bu tarz ornekler ucgenin boyutlara artacak sekilde buyutulerek bohca uclarinda da yakisiyor.
Posted by Picasa

Labels:

7/27/2007

Igne Oyasi Havlu Kenarlari ve bir kalan iplik degerlendirmesi


Igne oyali havlular hele ustteki gibi havlusuyla renk uyumunun doruklarinda ise, denecek laf yok. Bugun iki ornek ve benim yarim kalan ipi degerlendirdigim bir havlu kenari. Sonunda anladim ki ben danteli havlunun sadece kenarinda seviyorum.



Posted by Picasa

Labels:

7/24/2007

Gullu Peceteli Ortu



Cok guzel gorunen bir ortu. Ben de kendi pecetelerimle bu modeli yapmak istiyorum da elimdeki isim bir bitse. Sizlerin de begeneceginizi umuyorum. Blogu yaz donemi ve arkadaslarin cogunun tatile cikmis olmasindan dolayi yaz moduna almis bulunuyorum, haberiniz ola elisiseverler.



Posted by Picasa

Labels:

7/16/2007

Yasemin Kurdela Isi Boyama Ortu


Bir arkadasimin hediyesi somentabl ve kare ortusu. Hic daha once aklima gelmemisti kumas boyama ile kurdela isini bir arada kullanmak. Sizlere de fikir vereceginden suphem yok.


Posted by Picasa

Labels: ,

7/13/2007

Yaman Oda Takimi



Artik yazacak laf dusunemiyorum bloga, nasilsa gelen fotograflara bakip cikiyor; tabi gelen varsa bu yaz sicaginda. :)))
Posted by Picasa

Labels:

7/11/2007

Bahar Havasi



Bu yaz sicaklarinda usenmeyip ziyarete gelen arkadaslar eli bos donmesinler diye iki cicekli desen.



Posted by Picasa

Labels: ,

7/09/2007

Motifli Masa Ortuleri




Bugun iki masa ortumuz var. Ustteki burada ilk defa paylastigim orneklerden; alttakinin bej renkten ufak ortusunu ormustum.Gormek isteyenler icin burada.




Posted by Picasa

Labels:

7/04/2007

Yildiz Ortu


Cok bildik bir ornek oldugundan mi yoksa gercekten daha once bu ornegi paylastigimdan mi nedir, ben bu ornegi bloga ekledim diye aklimdan gecirdim. Daha oncekinde gormemis arkadaslar icin bir kez daha desem, cogunlugun ortaliktan kayboldugu su yaz gunlerinde ayip olur mu?
Tepsi ortusu olmaya da pek musait bir motif, gonlunuz nasil isterse.


Posted by Picasa

Labels:

7/01/2007

Iki etamin isi


Evde onceden alinmis bir parca etaminim gozunu bana dikmis duruyordu; oyle de sert bir etamin ki insani yoruyor islerken. Ben de bunun hepsini yapmaya benim gucum yetmez, parcalara bolup birseyler islesem mi diye dusunurken hic aklimda olmayan bir seyde karar kildim ama aylar gecti bitecek. Bebek odalari icin cerceveletip duvara asmak icin bir sey olacak sonunda, biterse. Aslinda bebegi olan bir arkadasima hediye ederim diye basladimsa da, o kadar emekli geldi ki bana, kendime saklaya karar verdim. Kisa zamanda bitmisini de eklerim insallah. :) Bu iki parcasi, toplam 4 parcayi bitirdim, geriye kaldi son iki.


Posted by Picasa

Labels: