DANTEL VE CEYIZ DUNYASI

Elislerinden ornekler bulabileceginiz, ugraslarimizi paylasmak icin hazirlanmis bir internet gunlugu

4/30/2007

Harika Masa Ortusu




Bunun semasini bulan bana da yollasin bir zahmet. Posted by Picasa Cok guzel ama nasil orulur, nasil biter bilemiyorum. Bunun hakkindan gelse gelse Seruhan gelir herhalde.

Labels:

4/19/2007

Zerafet Perde



Oldukca agir bir perde ornegi. Buyuk salon camlarinda hos duracak guzel bir ornek.

Bugunden itibaren bir sureligine aranizda olmayacagim. Ne kadar guncelleme sansim olur bilmiyorum, elimden geldigince arasira da olsa beni unutmayin diye yeni seyler eklemeye calisacagim.
Sizleri ziyaret edemez, yorum birakamazsam kusura bakmayin. Mayis ortasi gibi tum islerimi toparlamis ve eskisinden daha da yogun devam etmek uzere geri donmus olurum diye umuyorum. Gorusmek uzere.

Posted by Picasa

Labels:

4/16/2007

Piramit Peceteli Ortu



Merhaba arkadaslar,
Bugun icin bloga yukleyecegim ornegi bir turlu secemedim cunku butun dosyalarim karismis durumda. Tek tek bloga daha once eklediklerimi de gozden geciremeyecegim icin eger bazi ornekler tekrar olursa, kusura bakmayin.


Posted by Picasa

Labels:

4/13/2007

Kartanesi Oda Takimi



Son donemde daha cok gordugum, ve her halini begendigim bir tarz bu. Sevgili gonul dostu teyzemin gonderdigi bir ornek.
Posted by Picasa

Labels:

4/11/2007

Karanfil ve Gul Kanavice Takimi



Dun Nazli'da kanaviceleri gorunce hadi ben de bir kanavice ekleyeyim dedim. Insallah fotografi buyutunce ornek cikartilir.

Posted by Picasa

Labels:

4/10/2007

Kelebek Bohca Kenari


Posted by Picasa


Bu benim havlu kenari olarak baslanip, bohca ucu olsa daha iyi olur da karar kildigim ama hala emeline ulasamamis dantelim. Araya o kadar cok is girdi ki, boynu bukuk benim tekrar elime almami bekliyor. Semasini iki farkli kelebek semasini beraber kullanarak yapmistim.

Labels: ,

4/09/2007

3 Bebek Yelegi



Herkese guzel bir hafta dileyerek 3 bebek yelegi ornegi ile baslayalim. Aslinda oyle zora benzemiyor; ikinci ornek tig isi olarak calisilmis.
Devaminda ise igne oyasi, mekik oyasi ve tig isi diger oyalar var.
Gorusmek uzere.




Posted by Picasa

Tulbent Oyalari




Posted by Picasa



Posted by Picasa

Labels:

4/04/2007

Bolluk Havli Dantelleri


Elimde ne var ne yok, artik cifter cifter blogda paylasmak ister oldum. Birgun elimde birsey kalmayacak ekleyecek, o zaman aklim basima gelecek ama. :) Birkaci bizim evden birkaci arkadaslardan degisik havlu ornekleri.
Yarin burada tatil var; uzun bir haftasonu tatili yapacagim. Ortalikta gorunmezsem merak etmeyin.

Posted by Picasa



Posted by Picasa

Labels:

4/03/2007

Mujde Kumas Boyama Ortuler


Komsumuz Neslihan Teyze'nin elimdeki son kumas boyama ortuleri de bunlar; en azindan ben oyle oldugunu saniyorum. :)) Dosyalarimda biraz karisiklik oldugu icin aralarda daha onceden yayinladiklarim da olabilir, kusura bakmayin.
Bitenlerin kenarina ya ince gupur dikiyor, bazilarina igne oyasi, bazilarina da ince dursun diye orumcek dantel orerek hoc bir sekilde tamamliyor. Sizlere de fikir verebilir diye umit ediyorum.




Posted by Picasa

Labels:

4/02/2007


Haftaya gozlerimize ziyafet cekerek acalim istedim; bu iki goblen tablo tek kelime ile harika. Ne emek, ne ugras verilerek yapilmis kimbilir. Online alisveris sitesinde satisa cikarilmis, ben cok begendim; ilgilenenler internetten bulup satin alabilir.




Posted by Picasa



Posted by Picasa

Labels: